SPETSKOMPETENS ELLER HELHETSLÖSNING, VI HAR DET

König Web Solutions grundades våren 2009 och består av en grupp webbspecialister med många års erfarenhet. Vi har som mål att växa och bli ett erkänt webbföretag inte bara i Malmö utan även runt om i landet. Vi kan hjälpa ditt företag att synas bättre på Internet. Våra vassa webbprogrammerare och webbdesigners skapar en snygg, professionell hemsida som är enkel för dina kunder att använda och som placerar sig högt i sökmotorerna.

Vi på König Web Solutions arbetar också som underkonsulter till andra webbföretag, vilket innebär att kraven på det vi levererar är höga. Eftersom många av våra kunder i sin tur svarar inför slutkunden jobbar vi med sekretess där vi garanterar att vår del i arbetet inte omnämns om så behövs.

I vår webbyrå i Malmö har vi tre specialister på PHP, MySQL och olika CMS. Vi har en mycket kompetent flash-specialist samt en specialist på Markup, dvs PSD till HTML.

Hyr in vår kompetens

Vid behov kan ditt företag hyra in kompetens från vårt företag. Det handlar då om projekt som sträcker sig över en längre period, över en månad. Vår specialist sitter hos oss men jobbar enbart för ert företag. En fördel med detta är att ni slipper sociala avgifter, ni kan mycket lättare avbryta ett samarbete med oss än att säga upp en anställd samt priset är mycket fördelaktigt. Priset varierar beroende på arbetet samt påverkas av längden och typen av önskat arbete. Gemensamt utarbetar vi en arbets- och prisplan. Ett flertal kunder har redan provat på denna lösning - gör det du med!

För mer information eller frågor ber vi er kontakta oss på telefon 040-6664012

Vi skapar framgångsrika hemsidor
och e-handelslösningar med bland annat

Vi hjälper dig bland annat med

Vi är stolta över våra kunder
- här är några av dem

Contact us

Svenska English