Erbjudande till våra partners

Sedan början av 2009 har vi erbjudit våra underkonsulttjänster inom webbutveckling till en stor mängd olika företag runt om i Sverige och Danmark. Det handlar både om mindre jobb som PSD till HTML men även större jobb upp till flera tusentals timmar där ett flertal utvecklare är inblandade.

Vi erbjuder härmed alla nya och gamla kunder ett oslagbart pris per timme för vårt arbete som underkonsulter. Vi fakturerar endast 400 kronor ex moms per arbetstimme och ger er som alltid ett fast pris för vårt arbete!

Vi har även vårt utmärkta erbjudande till Sveriges kanske lägsta pris, PSD till HTML. Vi fakturerar 1000 kronor för en unik sida och efterföljande sidor inom samma webbplats 600 kronor. För exempel på jobb vi gjort, besök vår portfolio

Hur går det till?

I och med att vi jobbar på distans kräver jobbet ett strukturerat upplägg. Ni skickar oss en jobbeskrivning med den funktionalitet siten ska ha tillsammans med design för de sidor som ska skapas. Vi går genom jobbet och ger feedback.

När jobbets omfattning är fastställt och vi har allt materiel skapar vi en utvecklingsdomän där ni som kund kan följa vårt arbete och korrigera felaktigheter. När jobbet sedan är godkänt för vi över jobbet till den server ni vill ha jobbet på. Vill ni kan vi även erbjuda ett supportavtal där vi går genom sidan med kunden och sköter underhåll löpande.

Att jobba med oss är som att alltid ha en mycket kompetent resurs tillgänglig. Ni behöver aldrig mer leta efter en webbutvecklare utan när ni behöver ett jobb gjort, finns vi där för er!

Kontakta oss för vidare diskussioner om ett eventuellt samarbete!

Contact us

Svenska English