PSD2HTML

Vi på König Web Solutions i Malmö jobbar som underkonsulter till ett flertal webbyråer. Vår idé bygger på att alltid leverera till ett kostnadseffektivt pris som per automatik ger en större vinstmarginal för våra kunder. Det är med illa dold stolthet vi kan erbjuda PSD till HTML med en garanti på att jobbet är färdigt inom 48 timmar.

PSD till HTML innebär att vår kund förser oss med en design, vanligtvis gjord i PSD men även PNG och AI går bra. Denna design kodar vi sedan om till HTML och CSS. När koden är klar validerar vi den alltid genom vertyget W3C för att kontrollera att det inte finns några fel. Vi kontrollerar även koden så att siten kommer att visas på rätt sätt i Internet Explorer, Firefox. Chrome, Safari och Opera.

Priset för våra tjänster är så lågt som 1000 kronor för en unik sida och 800 för varje efterföljande undersida. Vill du ha tillagt funktioner i till exempel javascript kan vi göra det också, till 700 kronor per påbörjad arbetstimme. Detsamma gäller olika effekter och grafik på sidan såsom Cufon, olika drop down menyer eller liknande.

König Web Solutions är en webbstudio i Malmö som arbetar med webbutveckling och har som affärsidé att alltid erbjuda sina kunder snabbt genomförda jobb, kundvänliga priser och hög kompetens. Vår målgrupp är främst andra webbyråer som tillfälligt eller kanske under en längre tidsperiod behöver extra kompetens för att lösa olika projekt.

Vi har sedan starten våren 2009 fått förtroendet att leverera PSD till HTML till en kundkrets som idag är mycket stor, och som dessutom växer hela tiden. König Web Solutions levererar alltid arbeten av absolut högsta kvalité till ett pris som med största sannolikhet inte har sin motsvarighet någon annanstans på den svenska marknaden. Vår tanke med denna prissättning är att det ska vara lönsamt att anlita oss som ett komplement istället för att anställa extra personal.

Det som gör våra tjänster så prisvärda och unika, förutom kvalitén på jobbet, är att kunden ger oss uppdraget som PSD och att vi sedan levererar en färdig sajt på ett CMS, oavsett vilken svårighetsgrad det handlar om.

För exempel på jobb vi gjort, var vänlig och besök vår portfolio

Contact us

Svenska English