Drupal CMS

Webbutveckling i Drupal

König Web Solutions är en webbyrå i Malmö som jobbar med webbutveckling och webbdesign.

Drupal är ett content management-system (CMS) med öppen källkod. Med hjälp av detta system bygger våra webbutvecklare på König Web Solutions snygga och professionella hemsidor.

En hemsida i Drupal ger dig:

  • En professionell hemsida som är enkel att uppdatera
  • Möjligheter till flera tillägg (moduler) som ger dig en hemsida med just de funktionerna du söker.
  • En hemsida med open source där du enkelt kan byta design och utseende.
  • En prisvärd hemsida. Drupal är gratis att ladda ner och använda.
  • En snygg egen webbdesign som passar ditt företag (som våra webbdesigners skapar).

Tillgång till nyheter och nya funktioner från Drupal, även på svenska.

En av de många fördelarna med Drupal är att man på ett enkelt sätt kan ändra hela webbsidans utseende och samtidigt behålla själva innehållet och all information. Allt som behövs för att åstadkomma detta är några snabba klick med musen. Eftersom Drupal är open source, det vill säga öppen källkod, så är det helt gratis att ladda ner och använda. Det finns åtskilliga referensbibliotek online där man kan hitta tips om olika moduler att använda till sin webbplats.

Drupal utvecklas hela tiden, vilket betyder att det ständigt tillkommer nya användbara tjänster som varje användare har stor nytta av. Beroende på vad våra kunder behöver kan vi antingen använda gratis tillägg så kallade moduler för att skapa en funktion eller så programmerar vi en helt ny modul helt efter kundens behov. Drupal finns på svenska vilket gör att det är lätt att uppdatera sidan även för den mer ovane användaren.

Drupal kan köras i många miljöer, såsom Windows, Mac OS X, Linux, eller valfri plattform som stödjer antingen webbservern Apache (version 1.3+) eller IIS (version IIS5+) samt programmeringsspråket PHP 4.3.5 eller senare. (Rekommenderat är dock 5.2 eller senare.) Använder du PHP 5.2 måste du köra Drupal 4.7.5 eller senare eller Drupal 5.1 eller senare.

För exempel på jobb vi gjort, var vänlig och besök vår portfolio

Contact us

Svenska English