Joomla

Webbutveckling på Joomla CMS

König Web Solutions är en webbyrå i Malmö som jobbar med webbutveckling. Vår målsättning och ambition är att kunna erbjuda våra kunder snabbt genomförda jobb, kundvänliga priser och hög kompetens. Ett av våra viktigaste verktyg i detta arbete är content management systemet Joomla.

En hemsida i Joomla från König Web Solutions ger dig:

  • En snygg hemsida som är enkel att uppdatera

  • Möjligheter till flera tillägg (moduler) som ger dig en hemsida med just de funktionerna du söker.

  • En hemsida med open source där du enkelt kan byta design och utseende.

  • En prisvärd hemsida. Joomla är gratis att ladda ner och använda.

  • En snygg egen webbdesign som passar ditt företag (som våra webdesigner skapar).

  • Tillgång till nyheter och nya funktioner från Joomla, även på svenska.

En av de många fördelarna med Joomla är att man på ett enkelt sätt kan ändra hela webbsidans utseende och samtidigt behålla själva innehållet och all information. Allt som behövs för att åstadkomma detta är några snabba klick med musen. Eftersom Joomla är open source, det vill säga öppen källkod, så är det helt gratis att ladda ner och använda.

Joomla utvecklas hela tiden, vilket betyder att det ständigt tillkommer nya användbara tjänster som varje användare har stor nytta av. Bland annat finns det ett ganska nytillkommet tillägg som heter JoomFish. Detta är ett multilingvistiskt tillägg som gör att man på ett enkelt sätt kan göra sin webbplats flerspråkig. Joomla har även en svensk webbplats, vilket förenklar mycket eftersom alla tillägg och allt som hör till detta CMS därmed finns samlat på svenska på ett ställe.

Joomla som namn kommer från det swahililiska ordet jumla som rakt översatt till svenska betyder

Contact us

Svenska English