PSD till HTML

Specialister på PSD till HTML

Vi på König Web Solutions i Malmö jobbar som underkonsulter till ett flertal webbyråer. Vår idé bygger på att alltid leverera till ett konkurrenskraftigt pris som per automatik ger en större vinstmarginal för våra kunder. Det är med illa dold stolthet vi kan erbjuda PSD till HTML med en garanti på kvalitet!

PSD till HTML innebär att vår kund förser oss med en design, vanligtvis gjord i PSD. Denna design kodar vi sedan om till HTML och CSS. När koden är klar validerar vi den alltid genom vertyget W3C för att kontrollera att det inte finns några fel. Vi kontrollerar även koden så att siten kommer att visas på rätt sätt i Internet Explorer, Firefox. Chrome, Safari och Opera.

Priset för våra tjänst är så lågt som 1000 kronor för en unik sida och 600 för varje efterföljande undersida. Vill du även att sidan ska valideras för diverse smart phones och plattor eller ska det läggas till olika scripts eller funktionalitet utöver standard Markup offereras detta separat.

König Web Solutions är en webbstudio i Malmö som arbetar med webbutveckling och har som affärsidé att alltid erbjuda sina kunder snabbt genomförda jobb, kundvänliga priser och hög kompetens. Vår målgrupp är främst andra webbyråer som tillfälligt eller kanske under en längre tidsperiod behöver extra kompetens för att lösa olika projekt.

Vi har sedan starten våren 2009 fått förtroendet att leverera PSD till HTML till en kundkrets som idag är mycket stor, och som dessutom växer hela tiden. König Web Solutions levererar alltid arbeten av absolut högsta kvalité till ett pris som med största sannolikhet inte har sin motsvarighet någon annanstans på den svenska marknaden. Vår tanke med denna prissättning är att det ska vara lönsamt att anlita oss som ett komplement istället för att anställa extra personal.

Det som gör våra tjänster så prisvärda och unika, förutom kvalitén på jobbet, är att du som vår kund ger oss uppdraget som PSD och att vi sedan levererar antingen som HTML/CSS, ett så kallat PSD till HTML jobb eller en färdig sajt på ett CMS, förslagsvis WordPress.

Vi garanterar att du får:

-En markup med korrekt kod (validerad genom W3C)

-Markup som fungerar och ser bra ut i olika webbläsare (IE 6 kan ej garanteras)

-Ett prisvärt utfört jobb (1000 SEK för huvudsidan och 600 SEK för varje undersida). Vi erbjuder även extrafunktioner skapade i t.ex. Javascript, HTML5/CSS3, Ajax, Jquery

Vi har bland annat gjort Markup för Vera&John webbcasino, Happy socks, MTV, Malmö stad, Malmö kommun, Bose Nordic och Lindex

Kontakta oss för en beställning

 

Contact us

Svenska English