WordPress

Vi utvecklar snygga hemsidor på WordPress

Vi på König Web Solutions är en webbyrå i Malmö med målet att alltid kunna erbjuda våra kunder en pålitlig, stabil och långsiktig leverantör av webbtjänster. Vi jobbar med webbutveckling där ett av våra viktigaste verktyg heter WordPress. Vi har mångårig erfarenhet av att jobba med WordPress så de jobb våra kunder behöver ha gjorda, kan vi lösa! Vi jobbar både med vanlig implementering av design och funktioner men också med skapande av helt nya moduler för specifika funktioner. Vi kan också garantera att våra priser är bättre än de flesta av våra konkurrenters!

För den som vill starta en blogg eller hemsida är WordPress ett näst intill ovärderligt verktyg. Med hjälp av WordPress går allting nämligen så mycket lättare. Detta CMS används av bloggare och hemsidebyggare över hela världen för att på ett enkelt sätt lägga till texter, bilder, länkar och annat innehåll till sin blogg eller webbplats.

WordPress är open source, eller öppen källkod som det heter på engelska, vilket i klartext betyder att det kan laddas ner och användas helt gratis. Eftersom varje användare får fri tillgång till källkoden har man dessutom full rätt att ändra och förbättra koden. WordPress utvecklades från början som en plattform avsedd enbart för bloggar. Men eftersom systemet med tiden har kommit att bli så populärt som det de facto är, så har det allt eftersom även börjat att användas som fullskaligt CMS. Skillnaden är egentligen ganska marginell men man förväntar sig möjligen ett något större antal funktioner i ett content management-system (CMS).

Jämfört med andra content management system som också är open source, framstår WordPress som det ganska självklara alternativet eftersom det är så enkelt att använda.

Här nedanför kan du se snygga och professionella hemsidor vi byggt i WordPress:

http://www.konigweb.se/portfolio/

Contact us

Svenska English