Webbyrå i Malmö

König Web Solutions är en webbyrå i Malmö som grundades våren 2009 med målet att erbjuda företag snabbt genomförda jobb till kundvänliga priser samt med hög kompetens. Vår webbyrå i Malmö jobbar med webbutveckling och strävar hela tiden efter att våra kunder ska kunna känna en trygghet i att vi alltid levererar lösningar enligt de krav som de har och som deras närvaro på internet ställer.

Vår målgrupp är främst andra webbyråer och reklambyråer som tillfälligt eller under en längre period är i behöv av extra kompetens för att kunna lösa olika projekt. Det är här som vår unika prissättning kommer in. Vår ambition är att det helt enkelt ska vara lönsamt för kunden att anlita oss istället för att dra på sig dyra utgifter genom att anställa extra personal.

Vår webbyrå har idag tre kodare knutna till oss som jobbar på heltid i vår webbyrå i Malmö. Våra specialiteter är design till HTML, olika CMS som Joomla, WordPress och Magento samt vanlig webbprogramering inom PHP, MySql, Ajax, Flash och Javascript.

Vi kan erbjuda dig som kund ett fast pris på design till CMS. Detta är ett mycket fördelaktigt pris för dig som kund. Detsamma gäller design till HTML/CSS, där vi erbjuder kod med hög kvalité till ett mycket bra pris.

Välkommen att ta kontakt med vår webbyrå i Malmö för vidare prisuppgifter.

Contact us

Svenska English