Webbyrå i Malmö

 Malmö har en stor potential i öresundsregionen. Inom en timmes bilfärd från staden bor det mer människor än i till exempel Stockholm eller Göteborg. Att driva en webbyrå i Malmö är därför en typ av affärsverksamhet som har framtiden för sig. Vår webbyrå i Malmö består av en grupp mycket kompetenta webbutvecklare specialiserade både på back och front end programmering. Vi jobbar huvudsakligen på WordPress vilket idag är det mest efterfrågade verktyget för en webbsida idag. Till det lägger vi även PSD till HTML där vi kan leverera pixelexakt design baserat på kundens PSDer. Resultatet av vår expertis är en webbsite motsvarande exakt det våra kunder kräver.

Vi erbjuder våra kunder inte bara ett mycket fördelaktigt pris utan även självfallet webbutveckling inom absoluta toppklass. Även om huvuddelen av våra uppdrag är mindre webbsiter på till exempel WordPress jobbar vi även med större projekt, till exempel pågående projektet ”Vera & John” Webbcasino som vi arbetat tusentals timmar med för kunds räkning och kommer fortsätta med ett tredje år. Ett normaljobb för oss är dock ett jobb från en reklambyrå som har gjort designen men inte har kompetensen inhouse. De behöver snabbt hjälp med hela lösningen och kontaktar oss. Vi kan i normalfall påbörja ett jobb inom en till två dagar.

Som underkonsult till andra webbyråer har vi hittat vår nisch. Vi konkurrerar inte med någon utan samarbetar med alla och vi går in som en extra resurs till de företag som snabbt behöver kunskapen. Detta är en stor fördel jämfört med att anställa, vilket idag är mycket riskfyllt eftersom det är mycket svårt att hitta kompetenta utvecklare. Detta gäller speciellt de företag som själva inte har kunskapen att kontrollera om det utvecklaren levererar är väl utfört, även kodmässigt. Att samarbeta med oss innebär mindre risker eftersom den formen av avtal vi skriver med våra kunder är mer flexibla än ett anställningsavtal och priset är inte avsevärt mycket högre.

Fördelar av att anlita oss:
– Mycket bra pris per timme eller fast pris om så önskas
– Hög kompetens inom de områden som krävs för att skapa både små och avancerade webbplatser
– Snabb respons, vi kan påbörja jobbet inom kort tid.
– Stor erfarenhet av att jobba på distans. Vi är inte bara en webbyrå i Malmö utan våra kunder finns i hela Sverige
– Hög kvalitet. Våra jobb håller det vi lovar
– Sekretess. Era uppdrag är era uppdrag och vi har bara kontakt med er om så önskas.

Vår webbyrå i Malmö är därför ett mycket smart val och vi strävar alltid efter att leva upp till vårt motto vilket är ”I tid, bra kvalitet”

Contact us

Svenska English