Söker ni en partner inom Webbutveckling?

Oavsett om ditt företag behöver en enklare lösning inom WordPress där ni har en ide men behöver hjälp att realisera den eller om ni har ett större projekt som kräver mer än en webbutvecklare har vi resurserna att bli en stabil och långsiktig partner för ert företag.Vi har goda rutiner för att ta fram det bästa ur era planer och jobbar effektivt med varje uppgift för att göra ert projekt så kostnadseffektivt som möjligt!

Som underkonsulter med specialitet på webbutveckling erbjuder vi ert företag en kostnadseffektiv lösning där vår kompetens och pris är näst intill oslagbart på svenska marknaden. Vår affärside är att våra kunder har en färdig plan och design och utifrån den skapar vi i samråd med vår kund den lösning de vill ha. I och med att vi endast sköter arbetet runt webbutvecklingen kan vi också erbjuda det mycket låga pris som vi har.

Lågt pris innebär inte dålig kvalitet!

Våra utvecklare har mångårig erfarenhet av webbutveckling i olika former. Vi kan därför garantera att det vi levererar är av högsta kvalitet. Vi kan därför med handen på hjärtat säga att vårt pris inte motsvarar vår kompetens, vi är mycket bättre!

Hur ser vår kund och ett jobb normalt ut?

Vår kund är normalt en webb eller reklambyrå med en stor belastning som behöver en eller flera extra resurser för ett jobb under en kortare period. Den andra typen av kunder är mindre webb och reklambyråer som inte har kompetensen inom företaget och som snabbt behöver en lösning gjord. Kunden förser oss med design i PSDer och en jobbeskrivning som vi sedan skapar en färdig applikation eller webbsida utifrån.

Tveka inte att höra av er för en allmän diskussion, oavsett var ni befinner er i landet. Vi har mycket stor erfarenhet av att jobba med kunder på distans!

Mikael Norrman, 076-773 78 73

Contact us

Svenska English